karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2019-09-20 12:40:06

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-09-08 23:25:11 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 18707
https://youtu.be/_fqpD3v_aOQ

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-09-09 01:19:40 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 502
Toi oli mielenkiintoinen viteo, ehkä hieman hidas tempoinen kun kaveri tykkää jutella.
Kommenteissa oli puhetta että makeis patukassa oleva rasva hidastaisi veren glukoosi tason nousua, tiedä sitten, itse olen aina mielummin ottanut muutaman sokeripalan tai snikkers patukan puolikkan jos on ollut tarvetta sokereita nostella, jotenkin hillitympää eikä romahda sokerit sen jälkeen niin pahoin, liityisikö "Reactive hypoglycemia", glukoosin juominen sokeri rasitus kokessa on meikäläielle yhtä paha sokerin pudottaja (kooma) kun vehnä mutta hurjimman nousun antaa vehnä, jännä juttu.

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-09-12 18:02:47 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-10-14 21:57:51
Viestit: 706
Paikkakunta: Rannikko
https://ses.library.usyd.edu.au//bitstr ... esis_2.pdf

Kelaa vähän alemmas, taulukoihin.

Linkissä on Sydneyn yliopiston tuloksia eri ruokien insuliinivasteesta verrattuna glukoosiin, jolle on annettu arvo 100. Maidoista ja juustoista näkee, kuinka rasvaprosentin nousu laskee syömisen jälkeistä insuliinin nousua.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-09-12 20:46:05 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 502
Hyvä että postasit ton.
Niissä taulukoissa on näköjään paistetulla pihvillä ja snickers patukalla samat arvot 37. Tietty snickersiä syödessä pitäisi olla kovassa työn touhussa kun ne muut indexit.
Mä olen viime aikoina paljon funtsinut insuliinia, keväällä otin sarjan insuliini testejä, yhdessä niistä tein tahallaan vastoin ohjetta ja vedin voi kahvia puoli tuntia ennen, inska nousi taulukon ylärajan mutta ei yli, muina kertoina 12 tuntia paastottuna ne olivat rajojen keskellä, olisi pitännyt testata viellä vaikka vehnäleivällä ja lihalla (ja banaanilla) mutta en raaskinut, nyt harmittaa.

Joka tapauksessa Dr Benjamin Bikman sanoo podcastissa että VT dietillä insuliini indeksi tasot tai sanotaanko vaikutus olisi juuri tuon taulukon suuntainen mutta normi VHH karppi ruokaa nauttivalla ei ja ero olisi huikea, tiedä sitten.

Lainaa:
[31:34] – Ben explains what insulin and glucagon do in response to dietary protein. A study from Roger Unger’s lab showed that the response is very different in carb fed people vs low carb people. Insulin to glucagon ratio increases 20-fold in high carb individuals whereas there is no change in low carb people. Ben explain why gluconeogenesis is essential to our survival and why we presume it prevents insulin from spiking in low carb people. https://www.biohackerslab.com/ep42-dr-benjamin-bikman/

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 4 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)