els kirjoitti:
Jep. Suomessa laumauskollisuus tulee petettyä vain kun muita mahdollisuuksia ei ole - jos haluaa pysyä terveenä.
Siksi meillä on syöty karppia (aka ihan väärin) jo kaksi vuosikymmentä.
Viimeinen reilu vuosikymmen OD'llä tosin liittyy siihen että (toisin kuin sinulla) meille tämä on myös helppoa ja oman maun mukaista,
sen lisäksi että se pitää kropat käyttökunnossa. Yli kuusikymppisiä lääkkeettömiä ei ole Suomessa kovin montaa.
Puolukoissa on se huono puoli, ettei niihin saa oikein millään piilotettua rasvaa, ja ilman riittävää rasvaa OD tuppaa pissimään kintuille.
Inuiitit säilöivät ne rasvaan, jolle voisi olla hankalaa löytää sopivaa vastinetta lähikaupasta : )
Voisko niitä puolukoita syödä paksussa kermavaahdossa?
Kyllä mullakin juuret on syvällä OD:ssä.
Karnilla myöhiäinen ihan samanlainen...munaa, edellispäivän lihoja, voita.
Ainoo ero on, että ennestäänkin niukat rehut toimivat nykyään enää mausteina...sipulit, yrtit, sienet.
Proteiinimääriä yritin lisätä, mutta parhaiten istuu prt n. 80g, rasvalla energiat, about 75-80%.
Kahden aterian systeemillä.
(Suola)vettä, kahvia, vissyä,
ja pikkupahis, usein ginivissy jäillä ja sitruunalla...iltapäivälenkin jälkeen )
Ajokorttilääkäri vuodenvaihteessa totesi, että olen harvinaisuus,
lääkkeetön ja terve 75v., kuulemma 1/20 tutkitusta.
Helppoelämää
Tsempit Pienetär
_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi
Kotona!